fbpx

Andre i samme situasjon

Dette er et innlegg som vil kunne bli oppdatert og utvidet senere, så kikk innom igjen.

Det er fint med familie, venner og kollegaer som bryr seg, føler med en og støtter opp så godt de kan. Men det er noe annet med de som vet. Kan. Har kjent selv. Den umiddelbare kontakten, hvor ord nesten ikke trengs. Leger kan forklare og forklare så godt de bare kan, men de som har dette i eller på sin egen kropp har en innsikt (bokstavelig talt) som legen aldri kan få før han eller hun har blitt pasient selv.

Blærekreftpasienter har hittil stort sett holdt seg for seg selv. Min erfaring er at det er av ren beskjedenhet. Fordi ingen snakker om denne sykdommen er det lett å tro at den ikke finnes. Eller at ingen bryr seg. Begge deler er feil.

Her kan du nå finne andre blærekreftpasienter:
-på Facebook: Blærekreft-gruppa, ei lukket gruppe hvor alle kan se hvem som er medlem, men bare medlemmer kan se hva som skrives. Du må selv be om å bli medlem.
-på Facebook: Blærekreft-sida, med kort informasjon om sykdommen, lenker til relevante nettsider og oversikt over aktiviteter
-på e-post til bloggadministrator, se Kontakt øverst til høyre i bloggen
-i lokaltreff som etterhvert vil bli arrangert utover i landet. Det første blir lørdag 16. juni kl. 11:45 i Voldgt. 8 i Gamlebyen i Fredrikstad.

De som ønsker lokaltreff i sitt fylke eller område: ta kontakt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *