fbpx

Opprette facebook-innsamling til Blærekreft Norge

Vi er ytterst takknemlig for alle som ønsker å støtte arbeidet vårt. Med din hjelp kan vi gjøre mer. I tillegg til å bidra til vårt arbeid vil en innsamlingsaksjon også formidle informasjon om sykdommen til dine kontakter. Informasjon som kan redde liv.

Slik oppretter du en facebook-innsamling til Blærekreft Norge:

  • Gå inn på på Facebook-sida (NB: sida, ikke gruppa) til Blærekreft Norge. Den finner du her.
  • I menyen, under “Flere”, finner du «Innsamlingsaksjoner». Trykk så på «Samle inn penger».
  • Legg til navn og beskrivelse av innsamlingen (eller bruk den ferdigutfylte teksten).
  • Vil du endre bilde? Trykk på rediger og velg et av bildene nedenfor eller last opp ditt eget.
  • Fyll inn et mål.
  • Trykk opprett.
  • Inviter vennene dine til å bidra.

Hva bør du tenke på?

Blærekreft Norge er godkjent som mottaker av pengeinnsamlinger til «gode formål» i Facebook-systemet. I forbindelse med innsamlingsaksjonen Løft blærekreftpasientene 0-500.000 har vi laget en rekke plakater som kan brukes som bilde i et innlegg hvor du starter innsamlingen. På den måten håper vi at du trekker mer oppmerksomhet. Du kan legge til din egen oppfordring i tillegg.

Merk at noen synes bursdagsinnsamlinger er helt supert, mens andre synes bursdagsinnsamlinger legger et ugreit press på de vennene som ikke hadde tenkt å komme med noen gave og derfor blir satt i en liten skvis. Tenk over hvordan dine egne venner vil reagere om du bruker bursdagen din som påskudd for å starte en innsamling. Kanskje du finner et annet påskudd for å starte den? Kanskje rett og slett fordi det er en god sak?

Vil du ha skattfradrag? Alle som gir 500 kr eller mer til oss gjennom facebooksystemet, kan få skattefradrag. Bare husk å ta vare på den kvitteringen du får fra facebook og sende den til oss slik at vi får rapportert det til Skatteetaten. Vi har ingen mulighet til selv å se hvem som gir via facebook.

Plakater som du kan laste ned som bilde og bruke i en innsamlingsaksjon

Slik gjør du: Høyreklikk på det bildet du vil laste ned, velg “Lagre bildet som…”, velg hvor du vil lagre det, trykk Lagre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *