fbpx

Velkommen til Gullivers Megastore!

Gulliver er Blærekreft Norges dedikerte butikkmedarbeider og salgskonsulent! Alltid entusiastisk og klar for å sende deg de varene du ønsker.
Er du urostomibærer? Vil du gi andre urostomibærere et diskret signal om at dere er i samme situasjon ved å gå med en dråpepin?
Eller vil du vise at du støtter blærekreftsaken ved å kjøpe et par gule sløyfepins?
Er du en tøffing? Da vil du selvsagt ha et svart silikonarmbånd med teksten: Jeg støtter kampen mot blærekreft

Slik gjør du det:

Velg blant Gullivers produkter. Skriv inn bestillingen din nedenfor. Etter at skjemaet er korrekt fylt ut og sendt inn, vil du motta en kopi av bestillingen på oppgitt epostadresse.

I eposten står det hvordan du skal betale. Vi bruker ikke kort, men tar betaling via VIPPS eller bankkonto.
Hver artikkel koster kr. 50. I tillegg til prisen for artiklene legger vi på kr. 30 i forsendelsesgebyr og porto på hver forsendelse med inntil 10 artikler. Bestiller du flere, ber vi deg ta kontakt for å beregne porto og forsendelse separat.
Bestillingen er ikke gyldig før vi har registrert innbetalingen.
Hvis det har gått mer enn 14 dager fra du sendte inn bestillingen og du ikke har mottatt varene, ber vi deg ta kontakt med oss.
Vi har ikke ansvar for tap eller skade dersom forsendelser kommer bort i posten fordi vi har fått feil navn eller adresse.

    Hvis ikke eposten kommer straks, anbefaler vi å ta en titt i søppelposten (spamfilteret) – det hender eposter fra oss havner der. Dersom noen av varene er skadet ved ankomst sender vi ny.