fbpx

Bli medlem

Ved å bli medlem i Blærekreft Norge får du tilgang på en mengde ressurser som du ikke finner andre steder:

 • Facebook-gruppa Blærekreft Norge har vært i drift siden 2011 og er en stor kilde til erfaringskompetanse. Gruppa modereres av en fagperson, hvilket betyr at sjansen for å få dårlige eller gale råd er minimert. Gruppa har som mål at det skal være stor takhøyde og rom for både overstrømmende glede og dyp sorg, og gruppa preges av et støttende og omsorgsfullt miljø, ispedd en smule humor en og annen gang.
 • Vi har en daglig leder som er forskerutdannet innen blærekreft, og som ivaretar den faglige kvalitetssikringen av vårt arbeid og utgivelser enten selv eller via kontakt med fagmiljøet, nasjonalt eller internasjonalt.
 • Et likemannsapparat som følges opp faglig av vår daglige leder. En likemann er en som har opplevd omtrent det samme som deg og kommet gjennom det på en bra måte, og som er trent til og villig til å dele sine erfaringer med deg dersom det kan være til hjelp i din situasjon. Dette gjelder både rent praktiske ting knyttet til diagnostikk, behandling eller rehabilitering, og det å få kreftdiagnosen i seg selv. Vårt likemannsapparat når du gjennom vår telefon 97 32 32 30.
 • Vi utgir nyhetsbrev flere ganger årlig med både fagstoff og organisasjonsrelatert stoff.
 • Tilgang til vår webside med relevant og nyttig informasjon.
 • Invitasjoner til å møte andre blærekreftrammede i ditt område via våre lokale treff rundt omkring i landet.
 • Invitasjon til vårt årlige landsmøte, spekket av kunnskap, erfaringsutveksling og trivelig samvær med andre mennesker i samme situasjon.
 • En telefontjeneste hvor du kan få svar på generelle spørsmål om blærekreft, og råd eller hjelp om hvor og hvordan man kan finne hjelp i akkurat din situasjon.
 • Tilbud om ett års gratis medlemskap i Seniornett hvor du har tilgang på individuell databrukerstøtte. Les mer om avtalen her.
 • Advokat-tjenester via vår avtale med det velrenommerte advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS. De tilbyr gratis hjelp til å søke pasientskadeerstatning, og sterkt reduserte priser på all annen advokatbistand. Les mer om avtalen her.
 • En faglig velfundert, frittstående og ny-tenkende organisasjon som er demokratisk styrt av medlemmene og som jobber for de blærekreftrammede.

Fyll ut navn, kontaktinformasjon etc. i skjemaet nedenfor. Det nederste feltet, Faggruppe, er et frivillig tilbud om å gi oss beskjed om hvilken type informasjon du er spesielt interessert i. Feltet er ikke obligatorisk.

Etter at skjemaet er sendt inn, ber vi deg om å sjekke at du har fått kvittering på innmeldingen til oppgitt epostadresse (husk å sjekke spamfilteret dersom den ikke ligger i innboksen). Deretter ber vi om at du går inn i egen nettbank og betaler kontingenten på kr. 300 til konto nr. 3207.30.45648 eller VIPPS 241119. Medlemskapet er ikke gyldig før kontingent er betalt.

De som melder seg inn som nye medlemmer etter 1. november, får kontingenten tellende resten av inneværende år og hele påfølgende år.

Bli medlem!

  Vår personvernerklæring ligger her.