fbpx
Honne hotell sett fra lufta

Medlem av

World Bladder Cancer Patient Coalitions logo

Medlem av

Cancer Patients Europes logo

Gå til vår facebook-side

Facebook-logoen

Finn oss

Tlf. 97 32 32 30
Adresse Gamle Hadelandsv. 72, 2032 Maura
Åpningstider Ma–fr: 09:00–20:00
Bankkonto 3207.30.45648
Org.nr. 924 118 016
VIPPS: 241119

Dato

01 - 03 sep 2023
Utløpt!

Tid

15:00 - 13:00

Kostnad

850 kr.

Landsmøtet 2023

Hvis noen har spørsmål vedrørende arrangementet, vennligst kontakt oss på tlf. 97 32 32 30 eller epost kontakt@blaerekreftnorge.no.

TID

Landsmøtet foregår helga 1. – 3. sept. på Honne hotell og konferansesenter,  Honnevegen 60, Biri

STED

Honne hotell- og konferansesenter ligger vakkert til på Biri, litt oppe i lia med fantastisk utsikt over Mjøsa, omgitt av 260 mål frodig park, mellom skau, boligfelt, gardsbruk og et arboret med over 150 busker og treslag.

Biri ligger på vestsida av Mjøsa, litt nord for Mjøsbruas vestre ende. Fra rundkjøringa der er det vel 2 km til avkjøringa fra E6 og deretter knappe 2 km kjøring oppover i lia til hotellet. Biri er vel mest kjent for travbanen sin, ut over det kan du tenke kulturlandskap, hjuldamper, mjøsdialekt og lun humor.

Honne var i mange år skogbrukets kurssenter, men ble for noen år siden skilt ut og er nå et selvstendig hotell og konferansesenter uten kjedetilknytning.

PRIS FOR KOST OG LOSJI SAMT FAGLIG PROGRAM (KONFERANSEFASILITETER)

Honne har både enkeltrom, dobbeltrom og handicaprom med de nødvendige fasilitetene man forventer og har behov for. Alle rom har eget bad. Vår rabatterte døgnpris på fullpensjon med overnatting blir kr. 850 pr. natt pr. pers., alt inkludert, uansett om man har enerom eller dobbeltrom. Alle rabatterte priser gjelder medlemmer. Ikke-medlemmer betaler full pris (ta kontakt for info).

REISE

De som bor lengst unna har antagelig også dårligst anledning til å delta på lokale og nasjonale møter, så vi ønsker å prioritere disse. De som har lang reisevei kan derfor søke reisestipend. Det er budsjettert med 10 reisestipend á kr. 2000. Vi sier derfor at stipendet dekker faktisk medgåtte reisekostnader inntil kr. 2000 ved fremvisning av kvitteringer. Du bestiller og betaler reisa selv, og får refundert beløpet i ettertid.

De pengene vi «sparer» på at noen evt. reiser billigere enn for 2000 kr, gjør at vi kan gi reisestøtte til de som har nest lengst reisevei, så vær solidarisk med andre foreningsmedlemmer når du bestiller reise slik at vi kommer best ut i samlet flokk.

TRANSPORTALTERNATIVER

For de som ikke kommer med egen bil er beste reisealternativ sørfra å ta Lillehammertoget (Vy, linje RE10) til Moelv, så ordner vi henting der med bil. Linje RE10 starter i Asker, så derfra og opp (og fra Lillehammer og ned) slipper man togbytte. Nordfra er nå det beste alternativet enten egen bil eller fly kombinert med tog til Moelv.

Man kan selvfølgelig også låne en båt på Minnesund og ro Mjøsa på langs. Ta med øsekar og hold til venstre ved Helgøya.

«DAGPASIENT»

Uten å sykeliggjøre noen – de som bor rett ved, eller som av en eller annen grunn ikke ønsker å bo på hotellet eller delta hele helga, får tilbud om en sponset «dagpakke». Pris for dagpakke en dag: kr. 400, + middag kr. 350 (fr, lø).

 

PROGRAM

(med forbehold om endringer)

FREDAG 1. sept.

Fra kl. 15.00: Innsjekking
16.45 – 17.00: Registrering – Hemsen (over resepsjonen)
17.00 – 17.20: Åpning av landsmøtet
17.20 – 18.45: Organisasjonsforumet
19.00 – 20.30: Middag
20-30 – Sosialt samvær
LØRDAG 2. sept.
07.00 (-10.00) Frokost
09.00 – 11.45: INFEKSJONER OG BLÆREKREFT, urolog Morten Andersen, sal 1
    09.00: Hva er en infeksjon og hvordan påvirker infeksjoner livet til en blærekreftpasient?
    09.20: Urinveisinfeksjoner som differensialdiagnostisk utfordring til blærekreft
    09.40: Urinveisinfeksjoner som følge av undersøkelser og inngrep i urinveiene
        10.00: Kaffe ut – kaffe inn
    10.20: Sårinfeksjoner etter store kirurgiske inngrep
    10.40: Hvordan infeksjoner kan unngås og forebygges
    11.00: Antibiotikafri behandling av urinveisinfeksjoner
    11.15: Antibiotikafri behandling av sårinfeksjoner
    11.30: Antibiotikabasert behandling av infeksjoner
12.00 (-14.00) Lunsj
13.00: Avreise for de som vil nå langt i livet (dvs. denne friettermiddagen) til der de måtte ønske, hvis ikke annet er avtalt
18.30: Aperitiff før landsmøte middagen – Hemsen
19.00: Landsmøtemiddag
21.00: Sosialt samvær
SØNDAG 3. sept.
07.00 (-10.00) Frokost
09.00 – 11.30 NYE TANKER OM KREFTBEHANDLING. MØTEEVALUERING, sal 1
    09.00: Optisan – produktutvikling av spirende håp og tro. Svein Bognar, gründer og daglig leder av Optisan AS
        10.00: Kaffe ut – kaffe inn
    10.10: Pre-habilitering – kortere vei til restitusjon etter operasjon? Overlege Geir Arne Larsen, Ahus
    11.00: Møteevaluering, avslutning
12.00: Lunsj, avreise

Lørdag ettermiddag er satt av til fri disposisjon. Det trenger vi etter å ha sittet med forelesninger og fag hele formiddagen. Det er helt opp til den enkelte hva man vil gjøre, om man bare vil slappe av, ta en rusletur i parken rundt hotellet eller dra på ekspedisjon til Lillehammer for den del.

Hvis noen ønsker å gjøre noe sammen med andre men ikke vet helt hva, har vi satt opp et forslag som vi har kalt «Mjøsperler». Da stiller noen av oss opp med sine privatbiler og kjører utover Nes-halvøya og ned til Helgøya ute i Mjøsa. På veien kjører vi innom følgende steder med vidt forskjellig tilbud:

Kvarstad Gård, ryddet en eller annen gang før eller i vikingtida, drives av ekteparet Helena og Hans Frogner. Hans er tredje generasjon driver, Helena vokste opp på en gård i Jämtland og kom til Kvarstad Gård i 2011. I tillegg til tradisjonelt jord-  og skogbruk driver de nå også overnattingstilbud, selskap- og møtevirksomhet, gårdsbutikk og iskrem- og sjokoladefabrikk. Vi får en liten omvisning iden nyrestaurerte hovedbygningen fra 1750, etterpå går vi ned i gårdsbutikken og får oss en liten kaffepause med gårdens egenproduserte sjokolade eller noe annet smakfullt.

Helgøya Bie https://www.midtimjosa.no/hvem-er-vi/helgoya-bie

Nes og Helgøya har en veldig rik og variert blomsterflora med mellom 600 og 700 forskjellige arter – et fantastisk utgangspunkt for å drive birøkt. Med opptil 50 bikuber produserer Helgøya Bie solide mengder med ulike typer honning, både til salg og eget bruk. I tillegg driver de avslarbeid med produksjon av dronninger og testdronninger fra Norges Birøkterlag.

Vi blir med på guidet tur langs Biestien Natursti, fra gamle Helgøya skole og over åsen på Helgøya, ca 2 km lang. Plansjer og informasjon om bier, blomster og honning er satt ut langs stien. Hvis noen har utfordringer med å gå så langt, er det mulig å bare rusle ut fra parkeringsplassen så langt man selv ønsker. Husk klær etter vær.

Myrsveen Landhandleri https://www.midtimjosa.no/hvem-er-vi/myrsveen-landhandleri

Myrsveens Landhandleri er en unik interiørbutikk i det gamle meieriet på Tingnes. De har fokus på gjenbruk med en herlig blanding av nytt og gammelt. Tingnes ligger helt på sørspissen av Nes-halvøya, ved nordenden av brua over til Helgøya.

De som ikke er spesielt interessert i interiør kan bruke tida til å kjøre runden rundt Helgøya, om de vil. Det tar et kvarters tid uten stopp.

Timeplan

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *