fbpx

Medlem av

World Bladder Cancer Patient Coalitions logo

Dato

20 mar 2024
Utløpt!

Tid

18:00

Communicare et alimentare i Bergen

 

Blærekreft Norge inviterer til vårt tema-konsept «Communicare et alimentare» – en god samtale over et godt måltid.

China Palace sitt private rom, Torgallmenningen 3A, 5014 Bergen
onsdag 20. mars kl. 18:00

 

 

 

Vi spanderer maten mot at du bidrar til praten om temaet kommunikasjon mellom lege og pasient – hva kjennetegner en god samtale mot en dårlig? Hvordan bør vanskelige emner behandles? Hvilke emner bør tas opp med pasienten? – Og skal alle få samme informasjon på samme måte?

Inntil 10 personer får delta på hvert sted. Deltakelsen er som nevnt gratis, du betaler bare drikke til maten og reiseutgifter selv. Vi får sitte i et eget lite rom slik at vi kan snakke fritt uten støy eller forstyrrelser fra andre gjester. Som æresgjest får vi med oss Edvin Schei som blant mye annet har forsket på kommunikasjon i helsevesenet og grunnlagt Filosofisk poliklinikk i Bergen. Han er opptatt av kommunikasjon og pasientenes opplevelser, og blir med som innspillsyter og motivator for å få fram det ekte pasientperspektivet og sette det inn i en større sammenheng.

Medlemskap i Blærekreft Norge er ikke noe krav, men medlemmer vil bli prioritert dersom påmeldingen blir fulltegnet. Pårørende er hjertelig velkomne!

Vi håper særlig blærekreftberørte som ikke har anledning til å reise på våre landsmøter vil benytte sjansen til å få en liten “smaksprøve” på hvor hyggelig det er på våre samlinger og arrangementer.

Lenke til påmeldingsskjema ligger her: https://forms.gle/gggHeMhgDx5VF8YdA

Ønskes mer informasjon kan man ringe vårt sekretariat på 97 32 32 30.

Vel møtt!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *