fbpx

Medlem av

World Bladder Cancer Patient Coalitions logo

Dato

11 nov 2020
Utløpt!

Gull-Annas ekte internett-kafé

Både fordi corona-pandemien tvang oss til å utsette alle fysiske møter, fordi vi har en rekke medlemmer som bor spredt utover hele landet slik at det er vanskelig å møtes, og fordi noen av våre medlemmer har begrenset reisemulighet av helsemessige årsaker, etablerte vi denne virtuelle møteplassen våren 2020.

Hos a’Gull-Anna er det en hyggelig, støttende og raus atmosfære med god takhøyde, man kan komme og gå når man vil, man møter gjerne både gamle og nye bekjentskaper og man snakker om litt av hvert. Advarsel: Humor kan forekomme. Tårer likeså, men det er sjelden.

Man ordner den kaffen eller bevertningen
man selv ønsker, og finner seg en behagelig
sitteplass med skjermen foran seg.

Praktisk informasjon

Man møtes via en videokonferanse-plattform som  heter Zoom. Datasikkerhet og konfidensialitet er ivaretatt og det skjer ingen opptak av samtale eller annen registrering av deltagere annet enn antall og evt. tilstedeværelse av en likemann. For å kunne delta må man ha lastet ned Zoom-app’en på sin enhet (mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin, både Android- og Apple-typer). Det kan gjøres herfra. App’en er gratis, og man trenger ikke lage noen profil for å delta som invitert på møter.

Litt før kaféen åpner legges det ut en lenke som man må trykke på. Lenken legges ut på facebook.

Første gang må man legge inn navnet sitt (slik det skal vises overfor de andre deltakerne) og svare på om man vil delta med både bilde og lyd (“video” and “audio”). Det skal man svare ja på. Senere kan de fleste gå rett inn via lenken (man trenger ikke åpne Zoom-app’en), mens noen blir bedt om å kopiere inn lenke og legge inn passord. (Vi har ennå ikke forstått forskjellen, men håper å lære etter hvert.)

 

Innhold

Førjulsvinteren er planlagt med 4 nye kafekvelder: 11. nov, 18. nov, 25. nov og 2. des. Se vår facebookside for program.

Det er ingen taleplikt hos a’Gull-Anna, man sier og deler det man selv har lyst til. På de fleste treffene har det vært med en likemann fra foreningen.

Velkommen!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *