fbpx

Alene med 16 000 andre?

Foto: Jakub Tabisz fra Pexels

Har du fått diagnosen BLÆREKREFT og føler deg helt alene i verden?

Jeg skal love deg en ting: det bare virker sånn. I følge Kreftregisteret er det i 2022 over 16.000 nordmenn som går rundt i vårt langstrakte land og en eller annen gang har fått merkelappen “blærekreft” festet på seg. Noen av dem har blitt erklært friske og føler seg ikke lenger som blærekreftpasienter, mens andre er i en langt mer alvorlig situasjon.

Og der sitter du, kanskje temmelig forvirret etter å ha fått beskjed om en alvorlig tilstand som du knapt visste fantes? -Med hodet fullt av rare ord og uttrykk etter samtalen med legen? Hvor er disse 16.000 andre som kan fortelle deg hvordan det er å være kreftpasient, hvordan behandlingen kan oppleves for den enkelte, hvaslags tanker man gjør seg når man har fått diagnosen og tusen andre spørsmål? Ja, si det….

Hvis du vil være med og synliggjøre denne neglisjerte diagnosen kan du gjøre det på flere måter:

Du kan gå inn på Gullivers Megastore og kjøpe deg en fin, gul sløyfepin eller to, eller kanskje et silikonarmbånd med teksten: “Jeg støtter kampen mot blærekreft”?

Du kan følge vår facebook-side og trykke “liker” på innlegg som legges ut der: https://www.facebook.com/blaerekreftnorge

Du kan følge vår Instagram-konto: https://www.instagram.com/bladdercancernorway/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.