fbpx

Et lite lysglimt der du trenger det mest

Det er flest hverdager i et år selv om det er de spesielle dagene vi tar med oss i minneregisteret og fotoalbumet. Og selv om det er stjerneøyeblikkene vi lever og ånder og jobber mot, er det for de fleste av oss mest av de litt kjedelige arbeidsoppgavene. Det betyr, med enkel multiplikasjon, at hvis vi innfører et eller annet som gjør en veldig vanlig, men litt kjedelig arbeidsoppgave litt mer lystbetont, gir det stor effekt: Et lysglimt 35 ganger hver dag gir til sammen mye mer “lys” enn en hel himmel full av fyrverkeri på nyttårsaften!

I følge denne fullstendig ukompliserte logikken ligger det betydelige verdier i å investere i en lysende gul hullmaskin (eller noe annet kontormateriell) – hvis altså kontorarbeidet er det du synes er mest kjedelig. Eller ei gul vaskebøtte dersom det er der du sliter mest med motivasjonen. Gi deg selv noe som gjør drittjobben overkommelig, om ikke direkte morsom. Gi deg selv en belønning for å orke å sette igang, så vil forhåpentligvis ferdigstillelsen av jobben gi deg nok mestringsfølelse til at du orker å fullføre oppgaven også.

Og hvis du jobber i et kontorlandskap eller tar imot kunder eller klienter ved skrivepulten din, kan du helt sikkert klare å bruke den gule dingsen din til å få lagt inn et lite apropos i samtalen og formidle kunnskap om hvorfor den hullmaskinen er nettopp gul.

Så viste det seg at dette ble litt uventet komplisert. Vi fant denne flotte hullmaskinen hos Tonerweb, og har fått låne bildet av dem. Men når vi nå skal lenke til deres nettside for å hjelpe våre lesere med å få tak i produktet, viser det seg at de ikke har den i sortimentet! Om det er varig borte eller om det er bare midlertidig, vet vi ikke. Derimot fant vi den samme hullmaskinen hos Wittusen og Jensen, så vi lenker dere dit i stedet.

Vi håper ikke dette indikerer at den solfylte hullmaskinen er på vei ut av produksjon? I så fall håper vi at dette vil snu og den gule hullmaskinen bli et trendprodukt som alle MÅ HA! Løp og kjøp, og spill oppriktig forbauset over alle du oppdager at ikke har en gul hullmaskin på pulten sin! HVA?? Har du ikke….? Ta bilder og pump ut på Insta! La denne gule gledessprederen få samme status i kontormiljøet som (dette er for de litt voksne) den U-formede designbollen i metallspiler som var fylt med sitroner på hvert bidige kjøkkenbilde i Hjem og fritid/Bonytt på 80-tallet, husker du den?

Visste du forresten at den medisinsk-teknologiske utviklingen har vært sterkt påvirket av blærekreftpasientenes behov? Les her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *