fbpx

Hvor langt vil du gå?

I vår kampanje for å spre kunnskap og informasjon om blærekreft har vi forsøkt å spre ideene ut så bredt som mulig for å “treffe” flest mulig mennesker og gi alle en ide som de liker og kan tenke seg å følge opp.

I denne søkingen har vi kommet over dette bildet som jo gir fantasien en ekstra dytt. Hva kunne du tenke deg å gjøre med kroppsmaling? Hva kunne du tenke deg å ha av kunst på veggen hjemme? Eller gir dette deg enda flere ideer? Uansett, hva som helst som kan få blærekreft til å bli oppdaget så tidlig som mulig hos så mange som mulig, gjennom at folk flest kjenner til sykdommen og vet at de skal komme seg til lege og få henvisning til urolog dersom de ser synlig blod i urinen.

Mot svart bakgrunn en svart kvinne med gule bølger malt over kroppen.

Det råstilige bildet fant vi på en bildetjeneste. Vi kan derfor ikke hjelpe deg hvis du ønsker en profesjonell kroppsmaling av denne typen. Det vi imidlertid KAN hjelpe deg med, er et lite innblikk i forskningens verden. Følger du denne lenken kan du lese at det pågår forskning på karri som middel mot kreft. Er ikke det spennende?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *