fbpx

Jan Erik Pedersen

Jeg er 55 år, separert og har to voksne barn. Jeg ble diagnostisert med blærekreft i 2009 etter å hatt store mengder synlig blod i urinen i ca. 6 måneder. Jeg hadde på den tiden en fastlege som ikke forstod alvoret med slike mengder synlig blod i urinen. Jeg ble satt på intet mindre enn 5 antibiotikakurer etter hverandre, inntil jeg selv forlangte å bli henvist videre. I Blærekreft Norge-miljøet har jeg forstått at også andre har opplevd noe lignende. Jeg håper fastlegene vil få mer kunnskap om blærekreft snart, for å hindre at dette skjer med flere.

Jeg fikk fjernet kreftsvulster i blæren første gang rett etter påske i 2009. Totalt har jeg fjernet kreftsvulster 9 ganger på 10 år. Jeg har fått cellegift lokalt i blæren 2 ganger, og BCG-skyllinger i to omganger.

Siste gang svulst ble fjernet var våren 2019. På sensommeren 2019, skrapet de ut noe mistenkelig som viste seg å ikke være kreft. På siste cystoscopi i desember 2109 så alt bra ut.  Underveis har det vært en del infeksjoner i urinveiene, og to ganger har jeg vært veldig redd for nyrene mine. Men på tross av alt, har det gått greit. I dag er jeg i fin form og føler meg frisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *