fbpx

La håret flagre og nyt livet!

En krise kommer sjelden alene, heter det. Ikke alle tenker over at kriser noen ganger kommer sammen med ting som er bra.

Det å få en alvorlig sykdom er ikke det minste hyggelig. Alle skulle gjerne sluppet å bli ufrivillig innmeldt i klubben av kreftpasienter. Men likevel, når realiteten er som den er: Har du vært i en forsamling av kreftpasienter noen gang? Hørt latteren runge, hørt den ivrige praten, sett dem stikke hodene sammen i fortrolighet…

Det som kanskje mest av alt karakteriserer samtaler med kreftpasienter, er fraværet av fjas og uvesentligheter. Fokuset er på de viktige tingene i livet. Når man vet at man ikke vet hvor mye tid man har foran seg, blir prioriteringene hardere i retning meningsfylde, glede og positive opplevelser. Livet blir for kort for ubetydeligheter.

Da blir det gjerne også rom for litt galskap. Ta den turen til Japan som man egentlig ikke har råd til men alltid drømt om. Snakke om det man har latt være å si noe om i alle år, men alltid hatt lyst til. Bestille det tandemhoppet, kanskje? Eller bare samle det hele i ett altomfattende statement: “Jeg vil fortsette å være livsnyter!”

En måte å få ut litt galskap på uten å gjøre kål på alle sparepengene, er å være så småfrekk at man går til en sportsbilforhandler (vi prøvde å få med oss Porsche men de nektet oss plutselig å låne deres bilde etter først å ja sagt ja. De synes antagelig at blærekreft er ÆSJ, og det synes jo vi også, så da anbefaler vi heller å gå til Lamborghini, eller Jaguar, eller noen av de andre råkule luksusbiltypene) og spør om det er mulig å få ta en prøvetur i en skinnende gul sportsmodell. Åpne vinduene (hvis ikke bilen er convertible og man kan legge ned kalesjen), la håret flagre og ta på de gule solbrillene. Kjenn motoren male som en katt, sola varme og blodet krible helt ut i tærne.

Husk å vinke når du cruiser forbi han som sitter med radarkontrollen i solsteiken.

Har du en venninne eller kompis som aldri har kommet på å gjøre noe så sprøtt? Ta dem med! Del gleden og nyt livet! Så kan du nevne for forhandleren hvorfor det var viktig at bilen var nettopp gul, når du leverer den tilbake.

Bildet av bilen fant vi her. Om ikke du tar deg en prøvetur i en slik doning kan du iallfall laste ned et av de kule bildene som ligger der og legge det som bakgrunnsbilde på skrivebordet ditt (pc-skjermen).

Du kan også gå til https://luksusbilutleie.no/ og leie deg en luksusbil: BMW! Ferrari! Lamborghini! Mercedes-Benz! Range Rover! Eller Rolls Royce. Det er de merkene de regner som ekte luksusbiler…

Fuck blærekreft!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *