fbpx

Outstanding elegant

Om ikke alle synes det er kjempestas å pynte seg, har vi alle anledninger der vi enten må steppe opp av hensyn til anledningen, ønsker å fremstå som den beste versjonen av oss selv, eller rett og slett har lyst til å stråle litt. Kanskje vi vil fange oppmerksomheten til noen som er viktig for oss? Kanskje vi har en rolle som gjør at vi ønsker å skille oss ut fra mengden? “Toastmaster’n? Det har han med den gule tversover’n der borte!”

Kanskje vi bare synes det er morsomt eller flott eller hyggelig at noen legger merke til oss? Eller kanskje vil vi bare vil gjøre stas på vertskapets bestrebelser ved å legge litt innsats i å være så flotte som anledningen tillater.

Ved å kle seg med noe ekstra flott til de store anledningene, får man ofte mulighet til å møte mange og fortelle HVORFOR. Dersom du stiller i svart dress med en lysende gul tversover vil du temmelig sikkert få enten et kompliment eller et spørsmål om hvorfor akkurat den sløyfa ble valgt. Du vil iallfall ikke bli oversett.

Bruk anledningen!

Veldig mange nordmenn synes tradisjonell smalltalk (tomprat, som noen kaller det) er no’ herk. Drive og endevende været opp og ned, gjenta hverandres selvfølgeligheter om seg og sitt eller den andre. Nei, de vil gjerne snakke om noe betydningsfullt. Og de fleste av oss har vel møtt personer som synes det mest betydningsfulle de kan snakke om, er seg selv. OK, da får man bare folde hendene pent, sette på seg det interesserte smilet og lytte vennlig.

Mange synes det er mest ålreit å snakke om noe “ordentlig”. Løse verdensproblemer. Lære noe nytt. Tenke nye tanker og reflektere over ideer de ikke har reflektert over før. Da har den dagen også blitt fylt med mening.

Hvis du på en fin måte kan fortelle folk hva de skal gjøre eller kjenne til for å berge liv, blir de fleste interessert. Når du forteller at nesten alle (97%) blærekreftpasientene i denne undersøkelsen rapporterte om en eller flere risikofaktorer, og disse risikofaktorene kan gi deg og den du snakker med en pekepinn på om dere må holde øye med røropplegget eller om dere kan slappe mer av, gir du informasjon som kan redde liv. Hvis du får den andre til å fortelle videre, har du potensielt hjulpet enda flere. Litt overflatisk kan vi si at de folka som har hatt møkk på fingra i yrkeslivet, er spesielt utsatt når det kommer til blærekreft.

Det er også ofte dem som er minst interessert i smalltalk.

En gjeng mannfolk snakker med hverandre på kryss og tvers av zoom-rutene. I midten en plakat som sier "Visst pokker snakker vi om blærekreft! Bli med i Blærekreft Norge.

Har du lyst på en sånn tversover? Denne finner du her. Vi er takknemlige for å ha fått låne det fine bildet fra Sløyfeshop.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *