fbpx

Legg til rette for de gode øyeblikkene

Det heter seg at man skal ta vare på de gode øyeblikkene. Greit nok. Men det skader kanskje ikke å legge litt til rette for at de gode øyeblikkene skal dukke opp litt oftere, ikke bare vente på at de skal komme av seg selv? Drive litt aktiv påvirkning? Fasilitere gleden?

En festdessert midt i uka, kanskje på en grå tirsdag eller kanskje for den del toppe en ellers god onsdag, kan være akkurat det lille som gjør at man kommer til å huske den tirsdagen eller onsdagen resten av livet. Heise flagget på en helt vanlig mandag bare fordi været var så inderlig vakkert og naturen var nyvasket og grønn – eller kritthvit av nysnø. Kjøpe de herlige rosene uten noen som helst grunn annet enn at de var vakre. Starte dagen med en snaps til frokost (hvis man ikke skal kjøre bil etterpå) og late som om man er på ferie i Danmark selv om det er oktober og trekvart år til man skal på ferie. Være litt smågal.

Mange kunne ha godt av å bryte litt flere konvensjoner og forventninger. Være litt gæærn. Legge litt mer til rette slik at stjerneøyeblikkene kommer litt oftere og man skaper episoder og minner som man kan smile – eller skrattle – av, senere. En god latter forlenger, om ikke annet, kjeften.

Bare ikke det skjer på andres bekostning. Den historien som refereres her, er sann. Men hun som det fortelles om, om henne kan man godt si at hun ækk’e sann! Les her.

Oppskrifta på grillet ananas fant vi her. Du skal ikke ha så veldig mye kjøkkenerfaring for å fikse dette. Bildet har vi velvilligst fått låne av Meny. Bare fordi livet er verdt en god dessert en helt vanlig, eller uvanlig, dag.

Og nå har du en morsom historie å fortelle når anledningen byr seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *