fbpx

Bli nabolagets lysende midtpunkt

Hvis du bor i et strøk med mange naboer vil de for alltid huske blærekreft dersom du forteller at det er grunnen til at du har malt døra di knall gul. Men hvorfor ikke? Iallfall hvis du har mulighet til å kombinere med svart og hvitt som på bildet her.

De mange små, nesten ubetydelige påminnelsene er enormt viktige for en diagnosegruppe. Det er ikke for ingenting av brystkreftmiljøet har artikler og aktiviteter over hele landet, i alle media, året rundt. Eller at det kommer artikkel på artikkel om demens i avisene. Eller føflekkreft så snart nyttår er unnagjort.

Det å koble en farge til en sykdom er en glimrende måte å lage en mulighet for hyggelige påminnelser og assosiasjoner uten å bli ubehagelig eller påtrengende.

Blærekreft har sin farge etter hva som er målet: En frisk, velfungerende blære. Hvis du vil lære litt mer om hvilke farger den flytende substansen som blæra har som oppgave å være midlertidig lager for, kan du lese mer her. Jeg skal vedde på at du ikke visste at urin også kunne være lilla eller grønn?

Hvor du finner akkurat denne døra vet vi ikke, for bildet har vi rett og slett kjøpt. Men enhver malingsforhandler vil garantert bli overlykkelig over å få hjelpe deg med å finne akkurat den rette gulfargen til DIN dør. Send oss gjerne bilde når du er ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *