fbpx

Solskinn i et glass

Vi blir det vi spiser, naturlig nok. Da er det fint å vite at fargerike matvarer trigger matlysten, og at fargerike matvarer samtidig er sunne for kroppen. Dette er spesielt viktig dersom man har problemer med å få i seg nok mat -Eller riktig mat.

I kreftsammenheng tenker man ofte på veldig syke mennesker som har mistet vekt og er ordentlig syke. Heldigvis gjelder det bare et lite mindretall av blærekreftpasientene – de fleste er høyst oppegående og har ingen problemer med å spise og drikke. Derimot kan de ha seneffekter etter behandling som man ikke ser, men det er noe annet.

For noen blir likevel spising et problem. Da er det bra å vite at å lage mat med friske farger trigger apetitten, samtidig som de er smekkfulle av gode næringsstoffer.

Også i de tilfeller der man forsøker å få folk til å smake på noe de ikke ellers er vant til (det kan være mange grunner til det), er lekre farger en fin måte å friste folk på. Og denne lekkert gule smoothien vil gjøre ethvert hverdagslig kjøkkenbord til en festarena.

Veien fram til nye behandlingsmetoder mot kreft er lang. Visste du at et norsk forskningsmiljø har kommet et godt stykke på vei med utviklingen av en kreftvaksine?

Oppskrifta på den fantastiske gule smoothien finner du her. Bildet er velvillig utlånt av VG.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *