fbpx

Velkommen hjem!


champagne

 

Hjertelig velkommen til Blærekreft Norges innflyttingsfest!

Nå har vi flyttet fra “hybelen” hos WordPress.com hvor vi har leid et rom på loftet gratis et par års tid, og inn i vårt eget hus, blærekreft.no, som er bygd på ei festetomt fra Minhost.no (alt sammen virtuelt, altså på Internett:). Huset vårt er satt opp av Vangen&Plotz.

Vi er godt fornøyde med huset, og det er deilig å ha fått et ordentlig hjem! Det er foreløpig litt enkelt møblert, men mer vil komme på plass etter hvert. Vi skal forsøke å beholde en god orden og oversikt og ikke fylle på med for mye nips og pynt, det må være lett å finne fram og greit å komme til slik at det ikke samler seg for mye støv i krokene.

Huset er satt opp slik at det lett kan bygges på eller endres. Vi ønsker oss først og fremst en teknisk installasjon i kjelleren, en online betalingsløsning for kontingent og annet. Videre ønsker vi om en stund å få et lite tilbygg med et butikklokale hvor du kan handle fine ting med gul sløyfe på eller foreningens logo.

Hvis du ikke finner fram i huset vil vi gjerne høre fra deg. Vi vil også gjerne vite om det er noe du trenger eller gjerne skulle hatt, men som du ikke finner i huset fordi det ikke er der. Under “Kontakt oss”-knappen ligger det et skjema som du kan bruke til både spørsmål, kommentarer, ros og ris.

Men heisann, da var champagnen drukket opp og vi må igang med jobbinga! Her kommer det først aktiviteter løpende inn i flokk! Deretter må det gis beskjed om adresseendring rundt omkring, vidt og bredt. Kanskje du er så snill og hjelper oss med det, så vi når ut i alle avkroker, nær og fjern?

 

Beste hilsener fra

Blærekreft Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *