fbpx

Medlem av

World Bladder Cancer Patient Coalitions logo

Dato

18 mar 2024
Utløpt!

Tid

18:00

Communicare et alimentare i Tønsberg

 

Blærekreft Norge inviterer til vårt tema-konsept «Communicare et alimentare» – en god samtale over et godt måltid.

Havariet, 2. etasje, Nedre Langgate 30E, 3126 Tønsberg
mandag 18. mars kl. 18:00

 

 

Tønsberg, Utested | Havariet nektet å havarere og fyller 30 år: – Vi gleder oss til å gjenåpne og feire med våre gjester og ansatte

 

Vi spanderer maten mot at du bidrar til praten om temaet kommunikasjon mellom lege og pasient – hva kjennetegner en god samtale mot en dårlig? Hvordan bør vanskelige emner behandles? Hvilke emner bør tas opp med pasienten? – Og skal alle få samme informasjon på samme måte?

Inntil 10 personer får delta på hvert sted. Deltakelsen er som nevnt gratis, du betaler bare drikke til maten og reiseutgifter selv. Vi får sitte i et eget lite rom slik at vi kan snakke fritt uten støy eller forstyrrelser fra andre gjester. Som æresgjest har vi invitert psykolog Arnstein Finset, pensjonert professor ved Avdeling for medisinsk atferdsvitenskap, medforfatter av bøkene “Helse, sykdom og atferd” og “Den kliniske samtalen” og “Skreddersydde samtaler”, og har en solid forskerkarriere på kommunikasjon i helsetjenesten. Han vil bli med som innspillsyter og motivator for å få fram det ekte pasientperspektivet og sette det inn i en større sammenheng.

Medlemskap i Blærekreft Norge er ikke noe krav, men medlemmer vil bli prioritert dersom påmeldingen blir fulltegnet. Pårørende er hjertelig velkomne!

Vi håper særlig blærekreftberørte som ikke har anledning til å reise på våre landsmøter vil benytte sjansen til å få en liten “smaksprøve” på hvor hyggelig det er på våre samlinger og arrangementer.

Lenke til påmeldingsskjema ligger her: https://forms.gle/gggHeMhgDx5VF8YdA

Ønskes mer informasjon kan man ringe vårt sekretariat på 97 32 32 30.

Vel møtt!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *