fbpx

Bruk alle muligheter

Norge kan være kaldt også om sommeren. Det er kaldt i nord, det er kaldt langs kysten, det er kaldt når det blåser, det er kaldt til fjells og det er kaldt om natta hvis man blir sittende ute etter å ha grillet eller sunget eller badet eller hva man nå enn gjør om sommeren.

Et skjerf tar liten plass og varmer mye i forhold til vekt og omfang. Hvis man i tillegg har et GULT skjerf kan man både varme seg selv eller noen man låner ut skjerfet til, man kan live opp den lokale fargepaletten, man kan signalisere støtte til blærekreftpasientene og kanskje til og med spre litt informasjon om blærekreft hvis anledningen byr seg.

Det sies at det å bli kald eller sitte på noe kaldt kan utløse urinveisinfeksjon. Hvis det stemmer, er det iallfall lurt å ha et skjerf i nærheten. Hvis du vil ha et lite innblikk i hva som hindrer at en urinveisinfeksjon oppstår, kan du lese her.

Hvis du vil ha et sånt fint, gult skjerf kan du ta en titt her. Bildet er publisert med velvillig tillatelse fra Hennes & Mauritz.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *