fbpx

Kvinner som har blærekreft trenger støtte

Blærekreft rammer flest menn. Kvinner får som oftest kreft i brystene når de får kreft. Ikke i noen av disse gruppene trer kvinner med blærekreft frem som de FLESTE, de VIKTIGSTE, de mest PROMINENTE. De faller mellom alle stoler, for innen kreftfeltet er det hard konkurranse. Der er det om å gjøre å være flest, størst, dødeligst, mest, verst – på toppen av alle rangeringer! Er du ikke det, blir du borte i mengden.

Kvinner med blærekreft blir borte i mengden. De blir så borte at de har lavere overlevelse enn menn med samme diagnose. Kvinner dør som kunne ha overlevd dersom de hadde blitt håndtert på samme måte som menn.

Det er en av mange grunner til at vi kjører denne kampanjen for å få folk til å begynne å tenke “blærekreft” når de ser noe gult, og også få folk til å hjelpe oss å spre informasjon om denne sykdommen. Først og fremst at den finnes, og at den kan ramme alle.

Derfor kan vi oppfordre kvinner til å legge på gul neglelakk når de likevel har tenkt å ordne neglene. Kanskje de samme kvinnene kan ha nytte av å lese om når man ikke skal behandle en urinveisinfeksjon?

Gul neglelakk kan du få ta i mange steder, så vi har ingen å adressere bildet til. Det er lovlig kjøpt på en bildetjeneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *