fbpx

Våkne til strålende sol uansett vær

Folk er forskjellige, og slike ting som en kreftdiagnose vil ofte forsterke våre individuelle særtrekk. Noen går direkte i kjelleren mentalt, andre blir demonstrativt “happy-go-lucky”. Noen benekter, men de fleste blir redde og triste før de begynner å lete etter informasjon og reorientere både hverdagen og de litt lengre linjene i livet. Men alle både ønsker og trenger noen lysglimt og positive opplevelser, enten de er små eller litt større.

Forskning på kreft bringer håp, og i det lange løp ser vi at både diagnostikk og behandling blir gradvis bedre som følge av forskningen. Det at ingen muligheter blir oversett men at de fleste kjente stoffer testes ut for mulig effekt mot kreft er bra. Noen forskere oppdaget for noen år siden at koffein kunne drepe celler som fra før hadde en skade som var relevant for kreftutvikling. Betydde det at koffein kan brukes mot kreft?

Fullt så enkelt er det nok ikke. Men tanken er fascinerende når man sitter ved kjøkkenbordet eller i sofaen og snuser inn eimen fra dagens første kaffekopp. Les om forskingen på dette besnærende funnet her.

Å møte dagen med en lysende gul kopp må være opplivende uansett årstid og vær. Akkurat denne koppen fant vi her. Det er egentlig et profileringsprodukt, så du kan få satt på ditt eget design. De har ingen begrensning på antall enheter som kan bestilles, men kanskje jobben kan bestille gule kaffekrus til alle? Bildet har vi fått låne av de hyggelige Profilgutta.no.

Visste du forresten at forskere har sett på om det er mulig å unngå blærekreft ved å drikke mye? Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *